Skip to content

Geef gehoor aan de herrie in je hart

Je voelt wat, maar kunt het misschien niet grijpen. Waar zit het beginnetje? Of jullie relatie loopt niet, maar waarom? Hoe kunnen jullie het tij keren? De vraag hoeft vooraf niet helemaal helder te zijn. De wens om in beweging te komen, is genoeg. Gaandeweg ontdekken we wat werkt. We coachen systemisch, en werken o.a. met transactionele analyse, NLP, karakterstructuren en/of lichaamswerk. Jouw vraag is niet vastomlijnd, onze aanpak ook niet. Gaandeweg vinden we een vorm. Wat werkt, vlechten we mee.

Hieronder lees je meer over het aanbod. Wil je meer weten over de methoden? Klik even even op de methoden-knop hieronder!

methoden

methoden


Systemisch werk

Een familie of organisatie is een systeem van mensen. Hierin kunnen we ons vrij en verbonden voelen, maar ook gevangen en verstrikt. Deze bewustwordingsmethode brengt de posities in beeld die we innemen en maakt veranderingen in het systeem mogelijk.


Transactionele analyse

Een methode om je omgang met mensen effectiever te maken. Gaat uit van drie posities of ‘zijnswijzen’ waarop je kunt reageren op situaties en andere mensen. Vanuit de ouder, de volwassene of het kind.


NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (in communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders willen doen?


Karakterstructuren

We dragen allemaal - in meer of mindere mate - vijf 'maskers'. De beschrijving van deze maskers of basiskarakterstructuren geven inzicht in iemands karakter, aanleg, basisproblemen, onbewuste overtuigingen, levenswegkwaliteiten en nog veel meer.


Lichaamswerk

Veel mensen kroppen hun gevoelens op en negeren wat hun lichaam ze vertelt. Als je door Emotioneel Lichaamswerk weer gaat voelen, ervaar je via je lichaam met welke blokkades je leeft en welke patronen je hinderen in het contact met jezelf en anderen.


Dans!

Dansen kan een mooie ervaringsgerichte manier zijn om te onderzoeken, uit te werken en te leren van en over gevoelens, gedrag en denkwijzen. Via dans en beweging kan je zonder woorden zeggen wat je wilt zeggen of exploreren hoe je ergens uiting aan kunt geven. In deze begeleiding putten we uit authentic movement, en diverse stijlen zoals flamenco, moderne dans en Arabische en Afrikaanse dansen.


... en nog veel meer

Hoewel voorgaande methodes wel de kern vormen van mijn manier van kijken en werken, zet ik diverse aanvullende manieren van werken in. Denk aan EFT, het meer spirituele repertoire tot elementen uit danstherapie en hele praktische tools. Wat er voor jou werkt, vlecht ik mee.