Skip to content

Authentiek en intens werken en leven

Hoogbegaafd en/of HSP

Je bent van harte welkom voor begeleiding op het vlak van hoogbegaafdheid en HSP/hooggevoeligheid. Ik werk hierin met cliënten aan vragen op het gebied van:

  • Omgaan met eenzaamheid en depressie, angst en paniek, boosheid, vermoeidheid.
  • Het ontdekken en doorbreken van je coping mechanismen. Welke patronen heb je ontwikkeld om je staande te houden? Hoe doorbreek je patronen die je niet meer dienen in het hier en nu?
  • Het versterken van de samenwerking tussen 'het wijze hoofd' en 'het wijze lijf'. Wat is de taal van je lijf en wat vertelt het je? Hoe leer je hierop te vertrouwen en de wijsheid van het lijf te benutten? Hoe zorg je voor een goede balans?
  • Leren om goed te zorgen voor je gevoeligheid en je wijsheid. Wat past hierin bij jou? Hoe kan je voldoende begrenzen/beschermen èn een goede plek vinden in het werken en leven?
  • Het ontwikkelen van je vermogens en je effectiviteit in je relaties met anderen. Hoe bouw je aan contacten en een sociale omgeving die bij me past? Hoe ga je om met mensen die niet hoogbegaafd en/of HSP zijn?

De begeleiding is bedoeld voor (jong)volwassenen, waaronder ouders van hoogbegaafde en/of hooggevoelige kinderen. Voor de begeleiding van kinderen van 16 jaar en jonger verwijs ik door naar één van mijn collega's.

Naast de methodes die ik gebruik in het begeleidingswerk, maak ik speciaal voor dit thema gebruik van de kaders van o.a. Tessa Kieboom, Kathleen Vendrikx, Carol Dweck en Kazimierz Dabrowski (overexcitabilities).

Tarief zakelijk

165 excl. BTW

Tarief prive

125 excl. BTW

Locatie

Admiraliteitskade 88-01, Rotterdam

Meer weten of een afspraak inplannen? Bel 0622912525 of mail naar froukje@cafedeliefde.com

Authentiek en intens werken en leven

Authentiek en intens werken en leven wordt gegeven door


Froukje Thijs
Froukje Thijs

Oprichter

lees meer