Skip to content

Vitaliteitscoaching | Lifecoaching

Van vullen naar vervullen: patronen doorbreken voor innerlijke vitaliteit

Ruim 75% van alle welvaartziekten worden veroorzaakt door levensstijl (bron: WHO). Een vitaal leven heeft te maken met voeding, beweging, bezieling en de sociale omgeving waarin je verkeert. Wil jij je lifestyle en gedrag structureel veranderen, zodat je je vitaler en meer in balans voelt? In deze vitaliteitscoaching kijk je naar de wortels van je huidige levenssstijl, en zoeken we naar het beginnetje voor jou om belemmerende patronen te doorbreken. Deze coaching is er voor mensen:

  • die willen werken aan een gezonde balans tussen lichaam en geest
  • die misschien al aardig weten wat ze anders willen doen, maar patronen in hun lifestyle tot op heden niet kunnen doorbreken. Denk aan: minder alcohol, meer rust nemen, je minder aanpassen aan anderen, etcetera
  • in beweging willen komen op verschilende vlakken tegelijk, bijvoorbeeld een switch willen maken naar minder stressvol werk, meer bewegen, dingen doen die vervullend zijn, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, etc.

In de coaching ligt het accent op gedragsverandering en in contact zijn met jezelf. We werken o.a. vanuit systemisch perspectief en met behulp van lichaamswerk aan jouw vitaliteit. Daardoor is deze coaching bij uitstek geschikt voor mensen die ervaren dat een stappenplan niet gaat leiden tot verandering. Ik geef je geen voedings/ en bewegingsadviezen, maar richt me er vooral op dat jij leert luisteren naar je lijf en je patronen leert doorbreken.

Wanneer is het tijd voor vitaliteitscoaching?

Energieverlies is een belangrijke raadgever. Je kunt moeilijk wakker worden 's ochtends, aan het einde van de dag kan je niet meer opbrengen om nog iets leuks voor jezelf te doen, je zit letterlijk niet lekker in je vel: je hebt lichamelijke klachten, of je lijf voelt (te) zwaar waardoor je het ook niet fijn vindt om dingen te doen waardoor jij je lijf voelt of ziet.

Zelfliefde is een belangrijke focus in het ontwikkelen van innerlijke vitaliteit. Niemand anders dan jij kan de stap zetten om hiervoor te zorgen. Werken aan die basis van zelfliefde is cruciaal, maar ook wat abstract. We maken samen concreet waarin jij dan stappen kunt zetten, zodat het meer vanzelfsprekend wordt dat je goed voor jezelf zorgt en kan genieten van je energie.


De begeleiding

Deze begeleiding kan live en online en wordt op maat vorm gegeven. Tussen de 3 en 5 sessies ben je een heel eind op weg.

Tarief zakelijk

165 euro per gesprek excl. BTW

Tarief prive

125 euro per gesprek, excl. BTW

Locatie

Admiraliteitskade 88-01

Wil je meer informatie of een (kennismakings)afspraak maken? Mail dan naar froukje@cafedeliefde.com of bel naar 0622912525

Vitaliteitscoaching | Lifecoaching