Skip to content

Coaching | Persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam

Geef gehoor aan de herrie in je hart!

Je wilt beweging, inzicht, leren en/of een ander effect. In hoe je je voelt of wat je doet in contact met anderen. Het oude werkt niet meer en je loopt erin vast. Sommige mensen willen zichzelf snappen, anderen weten waar ze aandacht aan willen besteden en zijn vooral op zoek naar het hoe. Je bent wellicht op zoek naar overzicht, omdat er zoveel door elkaar loopt. Of het nu gaat om rouw, stress, relaties of een loopbaanvraag: we werken samen aan wat helderheid en ontwikkeling van je bewustzijn, en: waar zit voor jou het beginnetje?

Een paar voorbeelden

  • "Ik wil nieuw gedrag ontwikkelen, op zoek naar een (her)nieuw(d)e versie van mezelf."
  • "Ik heb zo weinig energie dat ik het niet of nauwelijks kan opbrengen om mijn werk te doen en/of bijna mijn bed niet meer uit kan komen."
  • "Ik wil een stap zetten in mijn angsten, woede en verdriet. Dat zit me zo in de weg om te kunnen ontspannen, te genieten en mezelf te zijn."
  • "Weer een beetje meer mezelf zijn, mezelf kunnen en durven voelen. Ik wil graag snappen: waarom loopt het steeds weer zo? Wat zie ik over het hoofd? Waar zit het beginnetje om het anders te doen?"
  • "Ik wil het heel graag anders doen. Ik weet ook wat ik anders zou moeten doen, maar ik krijg het niet voor elkaar om in het moment zelf ander gedrag te vertonen. Ik schiet er tóch elke keer weer in …"

De begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling?

Je bent van harte welkom met je vragen, ook als je je vraag (nog) niet helder kunt formuleren. Je wens om in beweging te komen, is genoeg. In mijn begeleiding kijk ik met je naar waarom het logisch is, dat je doet wat je doet. Dit (h)erkennen haalt je wat uit het gevecht met jezelf. Dat geeft ruimte voor je verlangen en je ontwikkeling. Daarnaast heb ik altijd aandacht voor de vraag hoe je het 'nieuwe' kunt integreren in je leven, werk, relaties. We zetten samen stapjes in de coaching op inzicht, op het leren verkennen van nieuwe manieren en wegen, je krijgt wat huiswerk mee naar huis en jij oefent in het echte leven. Op weg naar steeds weer een beetje meer jezelf zijn en blijven.

Onder aanbod en methoden kan je zien welke invalshoeken ik gebruik in persoonlijke coaching. Je kunt daar ook lezen over een familie opstelling, het persoonlijk systemisch ontwikkeltraject of begeleiding specifiek gericht op bijvoorbeeld intimiteit en seksualiteit.

Graag eerst kennismaken?

Je bent ook van harte welkom voor een kennismaking voorafgaand aan een eventuele start van een traject. Een kennismaking is een reguliere coaching met één belangrijk verschil: als de begeleiding niet bij je past, of je ervaart geen klik; dan ontvang je geen factuur. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden. App of bel dan Froukje op 0622912525 of froukje@cafedeliefde.com

Tarief zakelijk

165 euro excl. BTW

Tarief prive

125 euro excl. BTW | 151,25 incl BTW

Locatie

Admiraliteitskade 88-01 in Rotterdam (nabij Oostplein)

Wil je een afspraak maken, meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen? Mail: froukje@cafedeliefde.com Tel.: 0622912525

Coaching | Persoonlijke ontwikkeling in Rotterdam