Skip to content

Persoonlijk systemisch ontwikkeltraject

Leren
over familie opstellingen

In december start een persoonlijk systemisch ontwikkeltraject waarin je de kans krijgt om leren te over familie opstellingen èn een stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling!

Hoe ziet het programma er uit?

Elke dag begint met een theoretisch deel. Daarna werken we middels familie opstellingen aan de vragen die deelnemers in brengen over zichzelf. Daar zijn we het grootste deel van de tijd plenair mee aan het werk. Tussen de opstellingen werk je af en toe samen met andere deelnemers aan kleine opdrachten. Op een dag ben je zowel vraagsteller als representant in de opstelling van een groepsgenoot. Voorafgaand aan elke dag krijg je een kleine voorbereidingsopdracht toegestuurd.

Voor wie?

Dit traject is voor een brede groep ontwikkeld. Herken jij jezelf in twee of meer van onderstaande uitspraken, dan ben je van harte welkom!

  • Je wilt een stap in je eigen ontwikkeling zetten èn parallel leren over de principes en werking van familie opstellingen
  • Je wilt je eigen patronen, blokkades, relaties, familiegeschiedenissen onderzoeken
  • Je hebt interesse in opstellingen werk en zou graag wat vaker in een opstelling te staan, bijvoorbeeld om te leren over representeren, voelen, verwoorden
  • Je hebt een achtergrond in het begeleidingswerk of bent in opleiding en hebt nog weinig ervaring met systemisch werk/familie opstellingen. 

 

Aantal bijeenkomsten

3

Data

vrijdag 9 december 2022, donderdag 12 januari en vrijdag 10 februari 2023 In februari 2023 start een volgende groep. Hou de site in de gaten voor de data, of stuur even een mailtje als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Tijden

10.00 -17.00 uur

Groepsgrootte

8

Tarief zakelijk

550 euro excl. BTW

Tarief prive

420 incl. btw

Locatie

Rotterdam, Admiraliteitskade 88-01

Wil je je aanmelden of wil je meer weten? Bel mail of app mij op: froukje@cafedeliefde.com | 0622912525