Skip to content

Coaching | Persoonlijke ontwikkeling

Geef gehoor aan
de herrie in je hart

  • "Ik wil nieuw gedrag ontwikkelen, een (her)nieuw(d)e versie van mezelf."
  • "Ik wil een stap zetten in mijn angsten, woede en verdriet. Dat zit me zo in de weg om te kunnen ontspannen, te genieten en mezelf te zijn."
  • "Weer een beetje meer mezelf zijn, mezelf kunnen en durven voelen. Ik wil graag snappen: waarom loopt het steeds weer zo? Wat zie ik over het hoofd? Waar zit het beginnetje om het anders te doen?"
  • "Ik wil het heel graag anders doen. Ik weet ook wat ik anders zou moeten doen, maar ik krijg het niet voor elkaar om in het moment zelf ander gedrag te vertonen. Ik schiet er tóch elke keer weer in …" 

Je wilt beweging, leren, een ander effect. In hoe je je voelt of wat je doet in contact met anderen. Het oude werkt niet meer en je loopt er in vast. Sommige mensen willen zichzelf snappen, anderen zijn vooral op zoek naar het hoe. Je bent wellicht dan ook op zoek naar overzicht, omdat er zoveel doorelkaar loopt. We werken samen aan wat helderheid: waar zit voor jou het beginnetje? 

 

De begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling

Je bent van harte welkom met je vragen. Ook als je je vraag (nog) niet helder kunt formuleren. Je wens om in beweging te komen, is genoeg. In mijn begeleiding is er ruimte om te kijken naar waarom het zo logisch is, dat je doet wat je doet. Dit (h)erkennen haalt je wat uit het gevecht met jezelf. Dat geeft ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast heb ik altijd aandacht voor de vraag hoe je het 'nieuwe' kunt integreren in je leven, werk, relaties. We zetten stapjes in de coaching, en jij oefent in het echte leven. Op weg naar steeds weer een beetje meer jezelf zijn en blijven.

Onder aanbod en methoden kan je zien welke invalshoeken ik gebruik in persoonlijke coaching. 

 

Voor wie? 

Vragen van mijn cliënten gaan bijvoorbeeld over energie en vitaliteit, de liefde, ouderschap, over durf en zichtbaar worden, dealen met schuldgevoel of schaamte. In mijn praktijk komen mensen die net beginnen met zichzelf leren kennen en mensen die al veel hebben gedaan op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Zij vragen zich vaak af: "gaat het dan nooit over? Ik ken mijn gedrag en thema's behoorlijk en heb al veel geleerd. En tóch..." In een nieuwe levensfase of als je in een nieuwe context terecht komt spelen oude thema’s soms weer op. Dan is het is tijd voor de volgende stap, een volgende fase in jouw leerproces. Veelal gaat het erom iets erbij te leren, in plaats van iets af te leren.  

Voor de maatregelen in mijn coachruimte en de aangepaste online tarieven ivm COVID-19 klik hier!

Tarief zakelijk

140 euro excl. BTW

Tarief prive

110 euro excl. BTW

Locatie

Admiraliteitskade 88-01 in Rotterdam (nabij Oostplein)

Wil je een afspraak maken? Mail: froukje@cafedeliefde.com Tel.: 0622912525