Skip to content

Over mij

Froukje Thijs – Coach | Relatietherapeut

Wat fijn dat je op zoek bent naar antwoorden op vragen waar ik je mogelijk mee kan helpen. Voel je welkom! Hieronder vertel ik wat meer over mijzelf en vind je reviews van mijn cliënten. Heb je aanvullende vragen, aarzel dan niet contact met mij op te nemen. 

Ik ben mijn werkende leven begonnen in het bedrijfsleven. Daar kwam steeds meer mijn focus te liggen op het begeleiden van mensen. Individueel en in teams. In 2015 startte ik met Café de Liefde, om de mens nog meer centraal te stellen in mijn werk, in de overtuiging dat ik op m’n best ben als ik mijn gevoelsprecisie in mag zetten voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen met taaie, persoonlijke vragen. Vragen waarmee je hoofd, hart, buik (en soms nog meer) nodig hebt om werkelijk in beweging te komen. 

Naast mijn achtergrond als veranderkundige en adviseur heb ik in de loop der jaren opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en diverse specialisaties in dit vak. Een actueel overzicht hiervan kan je terugvinden op mijn linkedin profiel.

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Rotterdam!

anderen over


Iets in haar raakt meteen de diepere laag.

Mark Moonen - Rootz

interview


Fr<em>oukje</em>

‘Lang zocht ik naar iemand die met mij een beginnetje kon maken.’

‘Geen idee waar ik heen kon met mijn niet-echt duidelijk-gedefinieerde-vragen. Een therapeut voelde veel te zwaar. Ik wilde meer uit mezelf halen, maar wel vanuit het positieve. Wie kon me helpen een beginnetje te maken? Ik had behoefte aan waardevolle inzichten, waarmee ik zelf verder kon. Achteraf gezien heb ik te lang rondgelopen met dingen. Dat doe ik nu anders. Als coach en relatietherapeut zoek ik zelf nog steeds begeleiders op om me professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Dat is voor mij van grote waarde en voegt toe aan de kwaliteit van mijn werk.’ 

froukje is


Opgeleid als systemisch coach, NLP master en relatietherapeut

Een rustpunt in de hectiek van alle dag

Leren door bewegen en ervaren

"Work is love made visable"

Aangesloten bij