Skip to content

terug naar het overzicht

Relatietherapie

Liefde
raakt je kern

Een partner is een bijzonder indringende spiegel. 

Misschien is het ook daarom wel dat partners elkaar enorm kunnen raken. In een relatie is het een kunst om een weg te vinden in communiceren, ruimte te houden voor eigenheid, voor ontwikkeling, en toch ook in verbinding te blijven.

Als je vastloopt in een relatie is het van waarde om iemand mee te laten kijken met wat er speelt. Als koppel, maar soms ook individueel. Als er crisis is, maar ook vóórdat de vlammen uit het dak slaan. 

Een aantal voorbeeld vragen of thema's waarmee mensen in therapie komen:

  • We zijn allebei zo anders, hoe geven we een gezamenlijk leven vorm? Jullie zijn het bijvoorbeeld niet eens bent over fundamentele keuzes, of er is een disconnectie ontstaan door ongelijke persoonlijke ontwikkeling.
  • Vragen over liefde en seksualiteit: als je elkaar hebt gekwetst, beiden andere behoeftes hebt of er speelt bindings-/verlatingsangst. Wil je de liefde levend houden, je relatie nieuw leven in blazen, of zoeken naar een vorm die past in een nieuwe fase?
  • Vragen over kinderwens, kinderloosheid of de druk in relaties door intensieve medische behandelingen. 
  • Als de relatie is veranderd: door ziekte van een partner, verandering door de komst van kind(eren). Of de omgang met ex-en en/of het opvoeden in een samengesteld gezin vraagt extra aandacht.

Voor deze en meer vragen ben je, of zijn jullie van harte welkom bij Café de Liefde. Er is keuze tussen duobegeleiding (met Harry Misbeek) of één begeleider. 

Tarief prive

Duo-begeleiding door Froukje Thijs en Harry Misbeek 195 euro per uur, excl. BTW. Begeleiding met één begeleider 140 euro per uur, excl BTW.

Locatie

Admiraliteitskade 88-01, Rotterdam

Bel voor een telefonische kennismaking of het maken van een afspraak: 06-22912525 of mail: froukje@cafedeliefde.com

terug naar het overzicht